Uthyrning

Ljud

Vi hyr ut ljudanläggningar till alla typer av konserter, fester, event och liknande. Allt från enkel liten talanläggning till helhetslösning för stora konserter med tusentals i publik.
De flesta ljuduppdragen är med någon av våra erfarna ljudtekniker som sköter tekniken – det gör att ni tryggt och lugnt kan luta er tillbaka och njuta av ljudupplevelsen.
Så klart kan du också hyra enbart tekniken.
Vi är speciellt utvalda som auktoriserad Yamaha Pro Dealer.
För oss är kvalitet ett koncept som genomsyrar allt vårt arbete.

Ljus

Ljussättning gör stor skillnad och ljuset påverkar oss på så många olika vis. Vi har lång erfarenhet av ljussättning av event, konsert, byggnader, trädgårdar, offentliga lokaler mm.
Ljustekniken utvecklas just nu i rasande fart, framför allt med nya LED-tekniken som är både energisnål och flexibel. Vi har stort och brett sortiment av ljus vilket gör att vi är redo för alla typer av ljusutmaningar.
Våra erfarna och kreativa ljussättare tar fram skräddarsydda lösningar till just ert event. Kvalité, proffsighet, lyhördhet och trygghet är viktiga ingredienser i vårt arbete.

Bild

Bild på ett event kan betyda många olika saker: storbildslösningar till konferenser, visuella effekter som stämningshöjare, livesändning med bildproduktion, produktion av film och många andra saker. Vi har erfarenhet av alla typer av bilduppdrag, ofta i kombination med våra andra specialområden ljud och ljus. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränsen när det gäller kreativa lösningar till ert event.